Home

Help

 #Cafeetje.Games is een chat kanaal, maar niet zomaar een chat kanaal, een appart chat kanaal omdat je bij ons OOK nog spelletjes kan spelen tijdens het chatten door. Spelletjes als Roulette, Lingo, Galgje, BlackJack en nog meer.
Hoe kom ik nou dan op dat #Cafeetje.Games ?
In onze download sectie (Menu #Cafeetje.Games -> Downloads) kan je pIRCh of mIRC downloaden. Deze programma's zijn door derden geschreven en in een speciaal #Cafeetje(.Games) jasje gestoken zodat het allemaal wat makkelijker overzichtelijker gaat !!!!

Raak niet meteen overweldigd !!
Als je voor het eerst op #Cafeetje.Games komt gaat alles HEEL erg snel en de meeste (inclusief de beheerders) snapten het in het begin ook echt niet allemaal. De uitspraak "kan het wat rustiger" is ons dan ook zeer bekend.

Wie kan mij verder helpen ??
Als je eenmaal op #Cafeetje.Games zit kunnen de masters en OPERATORS (de mensen met zo een @ in hun nam) je altijd verder helpen. Probeer het commando: !help of !masters eens om te kijken wie er aanwezig zijn. Als je pIRCh of mIRC hebt kan je op hun naam dubbel klikken in de namen lijst aan de linker of rechter kant, en dan opent zich een nieuw windowtje en daarmee heb je dan een "PRIVATE" chat met die persoon en kan je al je vragen af vuren. (Het is raadzaam om eerst even te vragen of deze persoon er is, en te melden dat je nieuw bent