Home

#Cafeetje.Games
Wat is #Cafeetje.Games ??
#Cafeetje.Games is een IRC kanaal. Je kan via verschillende IRC-server en een IRC-programma zoals mIRC of pIRCh (zie onze downloads sectie om te downloaden). Met zo een programma kan je naar het kanaal #Cafeetje.Games toe en kan de lol beginnen :)

Euro's ? NEE Florijnen !!!
Sinds 1 januari 2004 hebben we geen Euro's meer ivm het verwarren met "echte" Euro's van Nederland / Europa. Daarom hebben we onze oude volksmunt terug gehaald op #Cafeetje.Games teweten de Florijn Mocht je ergens Euro of Euro's tegen komen op deze site of op het kanaal geef dit dan door aan de masters !!!
  • Florijnen dus !!! Bij binnen komst krijg je, afhankelijk van je status, Florijnen om mee te spelen / gokken / doen. Er zijn 5 verschillende statussen die je kan krijgen, waarvan er 3 het meeste voor komen.Als je je net hebt aangemeld ben je Gamer / Voice Je krijgt dan automatisch een + voor je naam en elke keer / dag dat je het kanaal op komt een bedrag van 5000 Florijn.
LET OP: De Florijnen waar je mee speelt zijn VIRTUEEL !! Je kan ze NOOIT omwissellen voor echte Euro's. Je krijgt gratis Florijnen elke dag. GA ER NIET OM ZEUREN !!!!
  • Daarnaast zijn er #Cafeetje.Games Masters deze mensen regelen de dagelijkse gang van zaken, en assisteren iedereen met / bij problemen.

 


#Cafeetje.Games, en Stichting #Cafeetje zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de Florijnen. Als er iets mis gaat, zullen we onze log-files nakijken voor je (als het een serieus probleem is) maar je kan nergens enige aanspraak op maken!